| despre noi| contact
Bing Beng SRL
Oferta noastra

Automatizari
Turnatorie
Portofoliu

Despre noi

Contact

 
Termeni si conditii

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site. SC Bing Beng SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti termeni si conditii de utilizare, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.
Pe durata utilizarii acestui site web si a serviciilor sale va angajati sa respectati legislatia in vigoare si sa nu desfasurati activitati care ar putea pune in pericol buna functionare a serverului, care ar altera informatiile stocate pe acesta sau care ar putea afecta functionarea corecta a acestui site. Prin continuarea accesarii acestui site web va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile expuse.

Toate materialele prezentate in acest site web, sub forma de text, grafica si imagini fotografice, sau altele, sunt proprietatea intelectuala a SC Bing Beng SRL daca nu se specifica altfel. Este permisa utilizarea acestora numai in scop instructiv, educativ, necomercial fara acordul explicit al SC Bing Beng SRL daca se precizeaza sursa acestora prin afisarea unui link vizibil la http://www.bingbeng.ro. Utilizarea in scopuri comerciale a materialelor proprietate intelectuala SC Bing Beng SRL se poate face numai dupa obtinerea unui acord scris in acest sens din partea SC Bing Beng SRL. Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea sau crearea de materiale derivate din materialele acestui site web. Nu pot fi transferate sau vandute informatii obtinute prin acest site web, acestea fiind destinate informarii si uzului personal.

SC Bing Beng SRL pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. SC Bing Beng SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

SC Bing Beng SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui site web la care se face legatura din acest site web. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.