| despre noi| contact
Bing Beng SRL
oferta noastra

automatizari
toaca electrica
ceasuri de turn
sisteme de ceasuri
turnatorie
portofoliu

 

sisteme de ceasuri
<<<< >>>>

Exista situatii in care trebuie montate mai multe ceasuri in mai multe puncte ale unei cladiri sau spatiu. Este important ca aceste ceasuri sa indice toate aceeasi ora, la secunda. Sistemele noastre de ceasuri sunt automatizate, reglajul lor facandu-se centralizat.

Sistemele de ceasuri pe care vi le propunem raspund acestui deziderat. Puteti alege dintr-o gama larga de forme de prezentare: ceasuri analogice, ceasuri digitale, ceasuri de interior, ceasuri de exterior, luminate in intuneric, etc, diverse marimi, forme si culori. Prin sincronizarea cu ajutorul undelor radio aceste ceasuri vor indica toate - mereu - aceeasi ora, ora exacta.

In plus daca turnul in care este montat sistemul de ceasuri este dotat si cu clopote, acesta poate fi facut sa actioneze la orele exacte si/sau la jumatatile de ora si clopotele din turn.

Oferim de asemenea diverse panouri de afisaj cum ar fi tabelele de scoruri montate in arenele sportive pentru informarea spectatorilor dar si a jucatorilor cu privire la evolutia meciului. Aceste panouri pot dispune de afisaje electronice cu LED-uri sau electromecanice prin rasfoire. Marimea modulelor de afisare este cuprinsa intre 15 si 68 cm, asigurand astfel o vizibilitate foarte buna chiar si de la distanta.